top of page

StNakkesmerter | Stiv nakke

De alle fleste har opplevd å ha nakkesmerter, og det kan jo være så mangt. Noen klager over stivhet i nakken, noen over nedsatt mobilitet. Noen har smerter i nakken som går over i hodepine, eller stråling i bakhodet eller lignende. 

Nakken består av 7 halsvirvler med omkringliggende leddbånd, muskulatur samt delikate vitale strukturer som nerver til og fra hjernen og blodårer som går opp til hodet. Nakken bærer hodet, kanskje det mest vitale organet vi har, og derfor er nervesystemet ekstra påpasselig med å beskytte og ta vare på både nakken og hodet. 

Nakkesmerter Moss, Stiv nakke Moss, kink i nakken Moss, nakkstivhet moss, behandling stiv nakk moss, behandling av nakkesmerter moss, Behandling Nakksmerter Moss, Behandling nakke Moss

Nakkesmerter kan kanskje ofte være av muskulær art, men de kan også stamme fra andre området av kroppen, og sådann komme til uttrykk i nakken, fordi nakken må kompensere for en skjevhet eller forstyrrelse lengre ned i systemet. 

Siden nakkesmerter eller stivhet i nakkeområdet kan være så forskjellig, blir det unyttig å oppgi alle de hundrevis av årsakene som kan skyldes nakkeplager.

Dersom du har nakkeplager, ta kontakt med Moss Osteopati, så vil vi hjelpe deg å bli kvitt dine plager. Ring 92247267 eller trykk her for å bestille time.

bottom of page