top of page

Referanser

Osteopat Thomas E. Røsaker har over 12 års erfaring fra bedriftsmarkedet. Noen av våre kunder er; IBM, Lenovo, Eaton Power, Pan Vision, Samlerhuset, RG regnskap og Sempro med flere. 

"Etter ryggplager som ikke ble bedre etter gjentatte behandlinger hos kiropraktor og fysioterapeut, gikk jeg til Thomas E.Røsaker der jeg fikk en grundig sjekk og behandling, som fort ga resultater og jeg ble helt kvitt mine plager. Jeg vil i fremtiden heller velge en osteopat framfor andre former for behandling, som jeg nå ser på som mangelfulle i forhold. Osteopaten ser mer på helheten og fokuserer mer på å finne årsaken framfor å bare se problemet. Osteopaten ga meg også god oppfølging og råd om forebyggende øvelser." 

RANDI ØDEGAARD

"Jeg er glad i å trene og har en krevende jobb. Thomas passer på kroppen min slik at jeg fungerer godt både ved skrivebordet, på sykkelen, på skituren og i treningsstudioet. For meg er det nødvendig - og du burde også prøve!." 

PAUL ARE KILLIE, OSLO

”Pga. smerter, nummenhet og ubehag i hofter og høyre bein gikk jeg gjennom lengre tid fra den ene behandlingsformen til den andre, uten nevneverdig bedring. Så oppsøkte jeg osteopat og fant frem til Thomas. Han fant frem til forhold og årsak til mine problemer og behandlinger hos ham har gitt meg en helt ny tilværelse. Jeg er nå tilnærmet frisk og er i stand til og har stor glede over å kunne trene over gjennomsnittet mye igjen!" Kirsti Løken, Oslo

KIRSTI LØKEN, OSLO

bottom of page